Contact

Mail of app ons met jouw vraag of verhaal!

Heb je vragen voor SAME!? Stel ze aan ons via mail of app. Je kunt ook eerst kijken bij de veelgestelde vragen. Wil je je verhaal met ons delen? Dan hebben we op dit moment een gave hoodie-actie. Kijk hier voor meer info. Wil je een vaste plek in onze gastredactie? Kijk dan hier voor meer info.

Stuur ons een mailtje via de invulvelden hieronder. Liever via je eigen mailbox? Dat kan ook. Ons mailadres is [email protected].

Graag je echte naam

Vul hier je e-mailadres in.

Stel je vraag via whatsapp

Jonger dan 16? Vraag je ouders om toestemming. Ons whatsapp nummer is 06 25 67 95 57. Wees niet bang, we gaan je niet meteen bellen hoor. Wil je jouw verhaal delen, dan maken we daarvoor eerst een afspraak via mail of app 😃.

Dit is SAME!

SAME! is dé online plek voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar met een broer of zus die extra zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat hij/zij een beperking heeft of psychische problematiek. Of omdat hij/zij ziek is.

Soms kan het zijn dat de aandacht voor jou minder is, vanwege je broer of zus. Misschien schaam je je weleens of kamp je met schuldgevoelens. Dan is het fijn dat je weet dat je er niet alleen voor staat. Want je bent niet de enige!

Bij SAME! vind je verhalen van andere brussen, informatie en tips. En je kan met elkaar in contact komen door te reageren op artikelen of via social media.

Lees meer over SAME!
Featured content image 2

Informatie voor pers, media en influencers

Wil je jouw doelgroep laten weten dat SAME! er is? Dat stellen wij erg op prijs! Hieronder vind je verschillende afbeeldingen die je kunt gebruiken. Zit de juiste er niet bij? Mail ons, we hebben meer beelden en teksten beschikbaar. En we maken ook graag iets op maat voor je. 

SAME! logo zwart

SAME! logo paars

SAME! beeld staand formaat

SAME! beeld liggend formaat

Heb je een vraag? App SAME! Whatsapp