Doe mee

Deel je verhaal op SAME! of inspireer ons met je tips en ideeën

SAME! is een platform voor én door jongeren met een bijzondere broer of zus. Wil je je verhaal delen of misschien wel lid worden van onze gastredactie? Mail of app ons! Voor leden van onze gastredactie is een vergoeding beschikbaar. Wil je eenmalig je verhaal delen? Dan krijg je van ons een stoere hoodie! 

Stuur ons een mailtje via de invulvelden hieronder. Liever via je eigen mailbox? Dat kan ook. Ons mailadres is [email protected].

Graag je echte naam

Vul hier je e-mailadres in.

Meld je aan via whatsapp

Jonger dan 16? Vraag je ouders om toestemming. Ons whatsapp nummer is 06 25 67 95 57. Wees niet bang, we gaan je niet meteen bellen hoor. We maken eerst een afspraak met je via de app of mail 😃.

Dit is SAME!

SAME! is dé online plek voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar met een broer of zus die extra zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat hij/zij een beperking heeft of psychische problematiek. Of omdat hij/zij ziek is.

Soms kan het zijn dat de aandacht voor jou minder is, vanwege je broer of zus. Misschien schaam je je weleens of kamp je met schuldgevoelens. Dan is het fijn dat je weet dat je er niet alleen voor staat. Want je bent niet de enige!

Bij SAME! vind je herkenbare verhalen van andere brussen, informatie en tips. Via Instagram, TikTok en Snapchat delen we dagelijks berichten en kan je in contact komen met elkaar. De inhoud van SAME! wordt gemaakt voor én door jongeren met een bijzondere broer of zus.

Lees meer over SAME!
Featured content image 2
Heb je een vraag? App SAME! Whatsapp